Tipsa oss om innovationer till Quality Innovation Award!

Vi lottar ut konferensbiljetter till de som tipsar oss om nya innovationer!

Fyll i ditt tips här!

Vilka tycker du ska få Quality Innovation Award 2018?

Har du sett någon innovation som du tycker är värd att premiera?

SIQ vill skapa, samla och sprida kunskap för ett långsiktigt och hållbart utvecklingsarbete, därför delar vi varje år ut Quality Innovation Award. Det är en utmärkelse som delas ut till företag, organisationer eller enskilda individer får för att de kan presentera innovationer med utgångspunkt i ett klart identifierat kundbehov.

Har du sett någon innovation som du tycker är värd att premiera? Det vi söker är innovationer som tydligt visar att de medför ökad kvalitet för kunder, medarbetare, leverantörer eller samhället. Tänk på att en innovation lika väl kan handla om processer, nya arbetssätt, nya affärsmodeller, ny ledningsmodell eller en ny tjänst som en produkt eller en tekniklösning.

Givetvis kan du tipsa om en innovation där du jobbar själv!

Vinnarna kan få representera Sverige i den internationella utmärkelsen i Beijing i slutet av februari 2019.

Vi lottar ut två biljetter till konferenserna Excellence Summit i Göteborg den 11-12 oktober 2018 (värde 8900 kr exkl. moms) eller Rikskonferensen Bättre Skola i Skövde den 16-17 januari 2019 (värde 5295 kr exkl. moms) bland de tips vi fått in! Du får själv välja vilken konferens du vill gå på. Du kan också välja att gå på ceremonin Quality Innovation Award med efterföljande middag i Stockholm i januari 2019.

Vi tar sedan kontakt med verksamheten och ser om de är intresserade av att delta i utmärkelsen.

Fyll i ditt tips här senast den 29 juni!

Du kan också delta i tävlingen genom att skicka in er egen innovation nu direkt för att själva få utmärkelsen!

Ansök till Quality Innovation Award

Mer information

Läs mer om Quality Innovation Award

Se en stämningsfilm från årets ceremoni!

Läs mer om Excellence Summit

Läs mer om Rikskonferensen Bättre Skola

Det är viktigt för oss på SIQ att du känner dig trygg med hur vi hanterar personuppgifter. SIQ använder de personuppgifter vi får till att tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster och produkter samt för att upprätthålla vår kundrelation till dig. SIQs behandling av personuppgifter följer GDPR. Vill du veta mer om hur SIQ hanterar personuppgifter är du välkommen att ta del av vår Policy och riktlinjer för behandling av personuppgifter.

Policy och riktlinjer för behandling av personuppgifter