SIQ söker en ny medarbetare till vårt team!

Är du bra på att driva och utveckla administrationen vid en verksamhet för att stödja dess framgång? Har du dessutom intresse för kvalitets- och hållbarhetsfrågor och drivs av att göra din omvärld bättre, då har vi ett uppdrag för dig! Då vår nuvarande administratör vid SIQ kommer att gå i pension söker vi en ersättare med placering vid vårt kontor i Göteborg.

Administratör med intresse för kvalitets- och hållbarhetsfrågor

Kort om SIQ

SIQ - Institutet för Kvalitetsutveckling, instiftat av regeringen, har till uppgift att vara det samlande, pådrivande och resursskapande organet för den nationella utvecklingen inom kvalitetsområdet och därmed även stödja internationellt samarbete. SIQ stimulerar och bidrar till en positiv kvalitetsutveckling i alla delar av det svenska samhället genom att skapa, samla och sprida kunskap för ett långsiktigt och hållbart utvecklingsarbete. Bakom SIQ står Tillväxtverket samt våra medlemsorganisationer från både privat näringsliv och offentlig sektor.

Om tjänsten

Du kommer att vara en medarbetare i ett team med 10-talet kollegor vilka alla drivs av att stödja och vidareutveckla andra organisationer och individer. SIQ finns till för de som vill bli bättre! Du kommer mer specifikt att ansvara för att driva och utveckla administrationen kring SIQ och stödja VD och alla medarbetare i teamet. Du kommer även bistå med planering av utbildningar, seminarier, konferenser och projekt. I rollen kommer du att rapportera direkt till VD vid SIQ men stödja hela vår verksamhet för att bidra till vår gemensamma framgång.

• Du drivs och får energi av att stödja och samverka med alla medarbetare och alla SIQs intressenter och medlemsorganisationer.
• Du är utåtriktad, lyhörd och har god samarbetsförmåga.
• Du har mycket god förmåga att planera ditt eget arbete och förståelse för och är lyhörd för hur du bäst stödjer dina medarbetare som ofta, liksom du, verkar i utåtriktade roller.
• Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och välkomnar de möjligheter som ny digital teknik ger för att stödja en verksamhets effektivitet. Du har goda kunskaper i Officepaketet och Outlook. Erfarenhet av Trippus, Skype, Questback, Filemaker och Apsis eller motsvarande system är meriterande samt att kunna administrera hemsidor.
• Du har god kunskap om digitala kanaler/social media och hur man får bästa och mest effektiva spridning av information och kunskap.
• ‪Du har en pragmatisk inställning och är lösningsorienterad samt beredd att arbeta både långsiktigt, strategiskt och operativt efter dagsaktuella behov.‬ ‬‬‬
• ‪Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.‬
• Du har utbildning, gärna på högskolenivå, för att arbeta med administration och utveckling inom en verksamhet samt erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
• Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom öppenhet, samverkansförmåga och inre drivkraft.
• Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Dina arbetsuppgifter

• Ansvara för att driva och utveckla SIQs administration och stödja VD samt alla SIQs medarbetare.
• Leda och bistå förberedande, planering och genomförande av SIQs aktiviteter så som medlemsseminarier, utbildningar, projekt och konferenser.
• Leda administrationen kring våra tre utmärkelser, Utmärkelsen Svensk Kvalitet, Kvalitetsutmärkelsen Bättre Skola samt Quality Innovation Award.
• Stödja planeringen och genomförandet av den årliga Rikskonferensen Bättre Skola. http://www.battreskola.com/
• Hantera och vidareutveckla SIQs medlems- och intressentregister i enlighet med gällande regler och rutiner.
• Stödja ekonomihantering och fakturering samt handha och administrera alla SIQs kontrakt och avtal.

Tillträde

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Placering

Tjänsten är placerad vid vårt kontor vid Drakegatan 6 i Göteborg. I arbetet ingår att vid några tillfällen årligen, på plats, bistå med administration i samband med SIQs större ceremonier eller konferenser.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta SIQs VD, Mats Deleryd via mail; mats.deleryd@siq.se eller på telefon; 070-3463725. Din ansökan skall vara SIQ tillhanda senast den 14 september 2018. För att söka tjänsten skickar du din ansökan och ditt CV till mats.deleryd@siq.se.

All information behandlas konfidentiellt.

E-post till Mats Deleryd